PERSONVERN

Ved å benytte deg av nettsiden (radarreflex.no) godkjenner du bruk av cookies og sporing via Google Analytics.

COOKIES

Cookies er såkalte «informasjonskapsler» som lagrer informasjon om hvilke nettsider du har vært på. Cookies gjør det enklere for deg som bruker ved å la deg logge på en nettside uten å måtte gjøre dette gjentatte ganger når du besøker nettsiden. Denne benyttes også for å la deg sømløst kjøpe varer fra denne nettsiden, ved hjelp av WooCommerce og PayPal.

GOOGLE ANALYTICS

Google analytics er en analyse plattform som gir oss innsikt i hvordan brukerne bruker våre nettsider. Dette er alt fra hvor trafikk kommer fra, til hvor trafikk går, hvor mange brukere som har sett på nettsiden, hvor lenge og hvor på nettsiden dette skjer. Google Analytics bruker også cookies for formålene nevnt over. Informasjon sendt til Google Analytics er anonymisert. For mer informasjon om Googles personvern policy kan dette leses her.

KJØP OG SALG

Nettsiden benytter seg av WooCommerce som nettbutikk, og Paypal for transaksjoner.
For mer informasjon om PayPals personverns policy kan dette leses her.

UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt system.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Opplysninger som lagres i systemet er følgende:

  • Fornavn og etternavn
  • Adresse inkludert sted og postnummer
  • Epost og IP-adresse
  • Telefon / mobilnummer
  • Ordrenummer, dato og klokkeslett

RETT TIL Å BLI GLEMT

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

KONTAKTINFORMASJON

Du kan kontakte oss ved å skrive en epost til .